Helgen sluuut...

Då vart helgen slut igen! Fast jag klagar inte för jag har då inget jobb att gå till och ingen skola att gå till heller för den delen (vilket inte gör mig nått för tillfället =P )

Imon skall jag fika med världens bästa Caro! Skall bli mums mums tror jag, sen skall jag nurra runt på stan och försöka att inte köpa något onödigt som en ny ögonskugga eller nått...fast det kanske är nödvändigt, har haft en med 4 färger - orange, illblå, illgul och rosa jättelänge, har använt alla jättemycket utom den orange... så går jag och bär massa saker och tappar den i golvet!!! Alla blir till småsmulor utom den orange såklart!! Grr... Ledsen blev jag allt...

Snart börjar det något på TV jag skulle se kl 22.00, vet inte vad det är men det märker jag när klockan blir såppas, tills dess skall jag koka lite kaffe och slappa vidare framför datorn!

kramar

Fest ikväll!

Eller lite iaf.
Jag skall med Ewa till Gretas!! YEY!

Har inte vart ute på aslänge, kommer knappt ihåg hur man är social med folk längre?

Hultsfred 07!!!

Hittade massa bilder från i sommras när jag, magnus, malin, karin, tina och chrille besökte hultsfred! Jag låter bilderna tala för sig själv! Vi hade skitskoj!!!


                                                  
  

Shoppingrunda!

Idag har jag vart på en snabb-shoppingrunda innan jag skulle träffa Anna och gå och fika! Velade väl lite fram och tillbaka men kom fram till att denna vintern skall jag inte gå i tunna tygskor som jag gjorde förra vintern utan köpa nått som är lite tätare;) Tyvärr var inte jag lika tät efter att jag köpt dom trots att det var halva priset.

    

Sen köpte jag naturligtvis Nightwish nya skiva!!!
Har lyssnat på några låtar och än så länge är jag inte besviken ;)

En slö kväll...

Japp, slött vart det här.. Har inget att hitta på alls och hungrig är jag med vettesjutton om jag orkar gå och fixa något. Sitter och funderar på morgondagen om jag skall åka till min gamla lägenhet och röja lite grejer eller om jag skall dra runt på stan en stund efter att ha fikat med Anna.

Inte är det något bra på TV heller, något i stil med "rädda byn" eller "hem till byn" typ, fattar inget alls av det, kollar iof inte så noga heller för den delen.

*snark*

Tur att jag har Gissa som roar mig;)

image5


Vetrinären!

Efter några dagars haltande var det idag dags för veterinären!
Visade sig att hon hade någon slags infektion i bogleden så hon fick en stor spruta kotison rakt in i den.

Hon blev helt rakad där hon skull få sprutan ;)

image3

Gissas sammling!

Idag har vi avslutat vår tredje kurs detta året - Lydnad 1.

Börjar bli en fin sammling hon har nu ;)

335432-2

Gissa

VÄRLDENS SÖTASTE!!!

Gissa

RSS 2.0