Låååååång dag!

Lååååångt inlägg. Nä så långt kommer det nog inte att bli.

Dagen började som vanligt med att mobilen ringde 6.00 för att jag skulle få snoosa en halvtimma innan jag gick upp. Men inte då! Den väckte även lilla kissemiss som av nån anledning skulle va mitt i ansiktet och krafsa, slicka och nosa på mig! Slängde ner honom ett par gånger men det hjälpte inte.. Tills slut fick jag sommna om, för att vakna 5 minuter senare.. *SUCK* Gick upp, haffsade i mig ett glas oboy, klädde på mig och gav Gissa och Troll mat. Med hörlurarna på huvudet och talboken på drog jag vid kvart i 7 iväg till bussen. Den var naturligtvis sen som allt annat idag så jag fick stå och frysa 10 minuter extra (här skall du tycka synd om mig).

Väl på tåget (som också var sent) fanns det nästan inga platser, fick knö ner mig mellan en tjock tant och en tjej som envisades med att sommna lutandes mot min axel. Jag satt iaf och lyssnade på min bok och gled då och då in i en härlig sömn; vaknade till och fick köra tillbaka boken en bit.

10 minuter innan jag var framme i Götet tog boken slut och jag hann inte ens ta fram mp3n för att stänga av den innan den pep till och batteriet dog, vadå timing!!!

Jag va såklart sen till skolan som vanligt (tåget passar inte).
Minuerna i skolan segade sig fram, även fast det va ganska intressant. Efter lunch var det lärarens tur att va sen.

Vi slutade vid 2, alltså för sent för att jag skulle hinna med 2-tåget hem så jag spenderade tiden på stan med div. kompisar, drack kaffe, köpte 4 nya böcker innan jag drog till tåget vid 4 för att få en ordentlig sittplats. Tåget kom iväg sent..som sagt...allt idag är sent.

Väl i skövde fick vi inte köra in på stationen, nått X2000-tåg skulle komma först, detta skulle ta "ett par" minuter. In my ass att det gjorde! Det tog över 5 och därmed räknade jag med att missa min buss. Bussen efter går inte förräns 1,5 timma senare... När vi väl kom in på stationen nästan 10 minuter sent sprang jag som en galning och hann precis med bussen. Mina luftrör protesterade våldsamt och jag har nog aldrig vart så nära att få ett riktigt astmaanfall utan att faktiskt få det. Nu har det snart gått 2 timmar sen min vansinnesfärd och det piper fortfarande (här skall du tycka synd om mig igen).

Det blev ett långt inlägg iaf....och antagligen ytterst ointressant för er läsare men ni behöver ju faktiskt inte läsa då :p



btw. Ewa, jag kan fota runt lite här imon så kan du få se sen ;)

Nu skall vi åka och handla mat...har inte ens en droppe mjölk i kylen...
Kommer mer inlägg ikväll...

Krig....

Jag har numer gått i krig med alla små jävelstyg i mitt ansikte som absolut inte skall vara där. När jag fick min första finne sa någon "allt är borta när du blir 20" HA! Nu är jag 22 och min näsa ser ut som den hade mässlingen... Så nu är det krig....
Använder en grön grej från body shop och en färsk ansiktsmask från Lush som jag skall använda i 4 dagar nu. Måste säga att den är helt underbar, dessutom skall den förvaras i kylskåp så det blir alldeles svalt och skönt när man lägger på den.
Nä, nu skall jag skölja av, kan knappt röra munnen längre...

Städat!

Idag har jag gjort en helt ny upptäckt! Hur lätt och snabbt det går att städa medans man strövar runt med en talbok på mp3n. Städade nämnligen det överfulla köksbordet som jag i några veckor planerat att göra men inte orkat. Det gick så fort! Tror inte ens det tog ett helt kapitel. Sen var jag och gissa ute och gick. Helt plötsligt blir hon som galen på ett mycket litet träd, hon står å sliter som en galning och drar tills slut upp den stackars lilla lönnen med rötter å allt. Sen bar hon den hela vägen hem och då slog det mig att den skulle vara fin just på köksbordet! Så tillsammans med vasen Trias fick när han va 2a på Höjd-SM för ett par år sen pryder den numera fint vårt bord och det ser riktigt höstigt ut!


Pinsammt...

Som ni alla säkert märkt hatar ajg att vara med på bild...och när jag väl är det är det ju inget jag visar för nån men nu skall jag göra ett undantag, detta kortet är från gymnasiet när vi var i nån djurpark.
Som ni säkert ser va detta ett tag sen... tänk va tiden springer iväg...


Hemma igen!

Ja, nu är jag hemma igen (därav mitt bloggupehåll) jag har alltså INTE slutat blogga (inte än iaf). Har haft fullt upp sen torsdags med div. förberedelser och grejs inför helgen.

Var i Alingsås och tävlade SM med kaninerna nämnligen. Det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig, hade inga förhoppningar alls men hoppades iaf att gå till final med någon. För er som inte vet är det två omgångar på lördagen och final för dom i detta fallet 40 bästa av de 87 som kom till start. Mina kaniner har slappat järnet det sista och är både runda och omusklade, Glimma var ju dessutom sjuk ganska nyligen.
Hur som helst så hoppades jag iaf att Trias skulle lyckas gå till final, han är endå en hyffsad säker hoppare som sällan sviktar trots dålig kondis. Top fanns det med chans för visste jag men Glimma trodde jag inte ens skulle ta sig igenom första banan. Så fel det visade sig att jag hade. I första omgången gick Top på 5 fel, Glimma på 4 fel (!) och Trias på 3 fel.
I omgång nummer 2 hände nått skummt... Top gick på 3 vilket va ganska normalt men sen! Trias sket i allt vad hoppning och SM hette och drog ner 7 bommar! Jaha tänke jag, där rök den finalen. Inför Glimmas lopp var jag inte så nervös. Glimma va dock på topphumör och gick på 3 ytterst små och irriterande rivningar. Då ledde Glimma helt plötsligt av mina med sina 7 fel totalt, Top kom efter på 8 fel och Trias låg lååångt bak med sina 10. Min lista stämmde alltså delvis fast åt fel håll! I Finalen gick Top återigen på 5 fel medans Glimma fortsatte att visa hur kul hon tyckte det va och rev bara de två största hinderna.
Glimma slutade tillsslut på 18 plats och Top på plats 38.
I höjden hoppade både Glimma och Trias 70cm, sen fick Trias nog, inte ens han hoppar höjd med den magen =P

Kom hem ganska utmattad igår vid 6, sommnade direkt, vaknade vid 9, va uppe nån timma och sommnade sen för natten igen. Sov väl till 10 imorse...


Blev några priser iaf, Pellets, Chokeladfondue, rosett och ett paket kompostgaller som inte finns med på bild.


Grrr...

hmpf...


Fem saker i din kyl:
Mjölk
Skinka
Kattmat
Filmjölk
Batterier

Fem saker i din garderob:
Har ingen än! Allt ligger på golvet i det som skall bli sovrum om en vecka!

Fem saker i din bil:
Kaninmat
Näsdukar
Sängens garantibevis
Låset till släpvagnen
GPS-laddare

Fem saker i din handväska:
Örhängen
plåtetui (heter/stavas det så?)
Spegel
Nycklar
Handkräm

Jag utmanar:
ingen stackare skall behöva!

Trött!

Idag är jag alldeles för trött för att blogga om nått, men för Ewas skull kommer det såklart ett wow-inlägg!


Stormwind är fint på kvällen =)



Senare satt jag på bryggan och väntade på att båten skulle komma =)

Coop!

Shoppade lite på Coop idag =) Inga roliga saker men som sagt, det va coop...


 
Mascara, hårsnoddar, reflexer, skoskavsplåster och ett lås till en bur.
Gissa fick en tuggsko som hon blev väääldigt glad över.



Åså kaffe från Donkan såklar ;)





Troll

Måste ju lägga upp lite bilder på senaste tillskottet i familjen!



Gissa och Troll busar!




Såhär ligger sötisen så fort man sitter någonstanns.

Fisketävling!

Dagens WOW-bild kommer från fisketävlingen jag va med i, gick inte så bra då jag inledde med att bli brutalt slakatad av några Tauren i början men sen hade jag god fiskelycka. Ingen vinst blidde det ju men jag gick iaf därifrån några småslantar rikare.


Måste bara visa...

...min ursöta vovve när hon ser riktigt, riktigt STÖRD ut!

Första bilderna är från innan vi skulle ut igår, tog mig tre kort och väldans massa övertalning att få ett som såg någorlunda ut...





Sen när vi va ute och hon lekte med kottar fick jag några ganska så intressanta kort...


Sov gott Norpan!

Idag låg vår sista lilla råttis död i buren =(
Sov gott Norpis.





Norpans ganska pampiga grav.


Nya skor och ny yoghurt!

Shoppade lite igår, behövde nya höstskor så dess blev det! Dom ser lite insjunkna ut och det är dom så dom är bra mycket finare i verkligheten.




Sen testade vi en ny Yoghurt från Valio med jordgubb och grape. Helt otroligt god! Testa den!!!




Gäsp..

Vad trött jag är! Sitter och halvsover här och klockan är snart halv 1...Hungrig är jag med och listan jag gjorde igår känns bara JÄTTE LÅNG!
Skall väl försöka dra till köket å hämta lite frukost så kanske jag blir lite piggare.


Troll gillar sova bakom dörren, vid alla hmm...dammråttor.

I dag skall jag...

  • Städa alla kaninburar
  • Sätta ihop de två nya burarna
  • Fixa kompostnäten
  • Klippa kaninernas klor
  • Gå ut i sele med "bebisarna" och Glimma
  • Röjja hela golvet i sovrummet så vi kan köpa säng nästa vecka.
  • Börja med grupparbetet till skolan
  • Betala räkningar
  • Fota alla kaniner till hemsidan


Får väl se hur mycket jag hinner/orkar...


Ölfest!

Dagens Wow-bild kommer från ölfesten! Jag hade druckit så mycket att jag såg alldeles suddigt och dessutom såg jag såg rosa elefanter överallt!


Fotodag hos Kaninerna!

Efterssom jag har köpt 4 (!) nya kaniner i år har jag gett mig den på att fota dom ofta å se hur dom växer. Så här är iaf 3 av dom...skämms på mig som glömde fota Mulle, får ta honom imon på min "kanindag" (=burstädning, träning, kloklipp m.m).

Här är iaf mina småpluttar:


Premiärs Charity "Vingla"
E. Dimonds S CH Born with Pride
U. Hästängens Rineheart


Fortunas Karl-Oskar "Oskar"
E. Grenens Gt CH Cockos-Cola
U.Flamencos Kalypso


Paradisets En Sfinx för Osiris "Setra"
E. Sheckagårdens Magic
U.Gillestugans Alice


Dagens WOW-bild

Blir av en uttråkad Empa som björn, dansande med en annan björn =)





Det är jag till höger om ni vill veta exakt =)




Nuså..

...har bloggen äntligen fått lite nytt utseende! Lite mer Empigt eller va tycker ni? Tack EWA och lite Karin för hjälpen!!!
Den är inte på långa vägar klar än men det kommer ;)

Lite bilder från Japan hade jag visst skrivit nått om igår, här kommer några, vi har väl över 300stycken så ni får några lite här och några lite där =)







Inte som jag tänkt mig riktigt...

Nej, denna dagen blev absolut inte som jag hade tänkt mig att den skulle bli. Vaknade en halvtimma innan klockan ringde imorse och va helt klarvaken och jättepigg. Tänkte att det är bäst att sova lite till efterssom det antagligen skulle bli mycket att göra idag. Lyckades sommna om, vaknade av klockan, reste mig upp och mådde jätteilla. Tänkte att det var för att jag missade kvällsmaten igår och bara va hungrig så jag hämtade mat och satt mig i sängen och åt. Det blev bara värre. Insåg väl tills slut att även om jag skulle ta mig till stan fick jag ta en senare buss för jag som vanligtvis brukar bli åksjuk kommer ju garanterat spy om jag inte mår bra innan heller. En halvtimma senare tillbringade jag 45 min på toa...
Blev varken skola eller Ewa idag med andra ord, hade så sett fram imot det ju! Till och med skolan skulle ju va kul idag med föreläsning om akutsjukvård! Sånt som faktiskt intresserar mig...men inte då.. =(

Idag får jag tillbringa min tid antingen här framför datorn eller i sängen för gå omkring kan jag inte, då mår jag illa igen.
Har gjort en liten lista på vad jag skall uträtta innan jag går och lägger mig (om jag inte blir förfärligt mycket sjukare då)

*Göra klart mina instuderingsfrågor om cirkulationsorganen på datorn.
*Levla till lvl 35 (minst!) på WOW
*Gå igenom kapitlen om Akutsjukvård, Andningsorganen och syrgas i boken.
*Fixa banner till bloggen.
*Betala räkningar
*Svara på alla mejl jag har liggande.

Fin lista det! 5/6 grejer kräver att jag sitter kvar här, så hoppas att jag orkar det.


OJOJOJ!

Bloggen lever!!!
11 månader och 2 veckor sen var det jag skrev ett inlägg här...visserligen har jag haft 2 andra bloggar under den tiden men de har då inte blivit direkt använda de heller.
Men nu har Ewa lovat mig att hjälpa mig fixa denna så den inte ser ut som hej kom och hjälp mig och då kanske jag kan få motivationen att skriva lite oftare? Vem vet? Den som lever får se och naturligtvis den som kollar bloggen då :)

Har haft "hemstudier" idag, fast jag föredrar att kalla det ledig... Har iaf vart duktig och skickat in min hemtenta och gjort klart inlämningsuppgiften tills imon. Läser en sjukvårdskurs nu för er som undrar, riktigt intressant faktiskt och jag har inte alls något imot att åka buss, tåg och buss igen för att ta mig till skolan längre! Pocketböcker går det åt till tusen för att hålla mig sysselsatt på tåget när inte mp3n funkar..eller den är inte död men hittar inte sladden sen vi flyttat. Ligger väl i nån låda och hånflinar åt mig antagligen.

Sen har jag naturligtvis spelat WOW idag med, inte gjort något direkt vettigt förutom tjänat massa guld och sen försvann allt guldet lika fort när jag kom på att jag behövde nya väskor, skor och lite annat smått å gott =) Jaja, så kan det gå.
         

Här är då jag som sjölejon...inte så värst snygg...



Dagens höjdpunkt har endå varit ute hos kaninerna. Haft ute Setra, Vingla och Oscar i sele och flickorna har dessutom fått hoppa. Dom är sååå duktiga och sååå olika, haren i Setra märks verkligen. Vingla är iaf redo för start, Setra vet jag inte riktigt än, hon hoppar bra men är inte alls lika mogen som Vingla eller mina tidigare vädurar varit, kan hända det är haren?
Glimma är på god återhämtning efter den plötsliga matvägran i samband med fällningen, får se om hon hinner bli så pass bra att hon kan starta SM nästnästa helg. Hoppas på det, hon är ju den som går finast just nu.

Nä, nu är det väl sovadags, imon skall jag smita från skolan kl 12 och träffa Ewa, vi skall på Jensens! MUMS!

Imon kommer det en hög bilder från Japan i sommras upp!
Sov gott!

RSS 2.0