Jag e sjuk...

å mitt ena öga....där sitter typ hela förkylningen, så jag tänker inte sitta här så länge till nu. Men måste endå visa....
TADAAA!!!



För er som vill träffa mig ;D

Så lägger jag upp mitt schema för resten av tiden jag är i göteborg här=) Ni va ju några stycken.....haha, känner mig lite poppis ^^

Mån. Åka till Mölndal

Tis. Dag, Till MVC 16.00, till Ewa efter.

Ons. Dag - 15.30, LEDIG

To. Kväll

Fre. Ledig, Blodcentralen 10.00, Marknad hos mormor 11-14.00, Till Anna 15.00

Lö. Dag. Monochrome på kvällen.

Sö. Ledig, Bio och stuff med Karin


Må. LEDIG

Tis. Dag-15.30, LEDIG

Ons. Dag-15.30, LEDIG

To. Kväll

Fre åka hem!


Ett nytt inlägg!

*Woho* Jag börjar känna mig lite taggad att blogga igen efter min lilla paus så tro inte att jag är borta =) Tappade sugen ett tag bara och sen har jag knappt vart hemma på 2 veckor efterssom jag har min praktik på Östra sjukhuset i Göteborg så jag bor hos mormor i Mölndal och mormor har ingen dator ;)

Dock har det inte hänt så mycket alls som är värt att berätta, jag gjorde högskoleprovet och trots att det gick åt helvete...trodde jag skulle få typ 0,2-3 eller nått men lyckades på nått mirakulöst vis sätta 0,8....Förhoppningsvis räcker det för att jag skall komma in till våren nu, får reda på det om ett par veckor.

Sen har jag börjat sticka igen...finns ju inte jättemycket saker på att välja på att göra hos mormor så en mössa och en halsduk har det blivit hittills och ikväll skall jag börja med armvärmare!

Min nya kappa från Odium har kommit och den är megamysig, Kort kommer så fort nån kan ta på mig.

Har shoppat nytt smink och väska samt lite annat smått å gott men inget jag lyckas få in på datorn just nu *grrrrr*

På WOW-fronten är det med ganska lungt, dels för att jag inte kunnat spela så värst mycket och dels för att Magnus har sagt upp sitt konto så jag har ingen direkt å spela med som förr vilket faktiskt gör det hela lite trist....Tror jag gått upp en lvl på dessa 2 veckorna....(har iof bara spelat ett par timmar så....) är lvl 48 nu iaf.

På bokfronten är jag på del 4 i Sagan om Mallorea, bara 1 kvar sen!!! *snyft*


Nu blev det ju ett riktigt långt inlägg...Varsågod Ewa när du kommer ut ur dushen=)

RSS 2.0