Enformiga...

...är hur man kan sammanfatta mina dagar numera. Denna dagen ser hittills sett ut exakt likadan som gårdagen förutom att jag faktiskt sitter vid TVn nu. Jag gick upp alldeles för sent efter att ha gått å lagt mig alldeles för sent. Har spelat wow nästan hela dan forutom när jag städade ännu ett skåp i köket. Idag var det lilla skåpet snett ovanför spisen som fick sig en genomgång. Det är numera utsett till Te-skåp. Lyckades inte fyll alla tre hyllorna efterssom massor stod i disken men tog en bild på de två som va klara iaf. Vad tycks?


(klicka för att göra större)

Resten av datorn har som sagt spenderats framför wow utan att egtentligen göra nått alls... Men efter att häromdan rotat fram alla nagelgrejer så har jag nu vart duktig och sammlat ihop allt i en papperspåse! Sen har jag såklart målat naglarna med men det får ni inte se för det blev fult :P


Alla grejer som nu ligger fint sammlade i en påse!


Nä, nu skall jag hämta något att äta, se klart filmen (som typ har reklam var tionde minut) och sen skall jag och Malin questa i Grizzly Hills hoppas jag!

krams på er!


Sommriga naglar!

Nästa vecka har jag sista seminariet och veckan därpå prov i sista kursen. En hel termin är redan slut! Fattar inte vad fort denna tiden har gått, känns fortfarande som om det vore förra veckan jag fick antagningsbeskedet! Sjukt...sjukt är vad det är.
Nu när sommarn iaf nästan är här så plockade jag fram alla små nagelgrejer jag köpte i Japan förra sommaren och fixade ett par riktigt ljusa sommarnaglar. Blev ganska nöjd men skall nog sätta på ännu flera blommor tror jag.
Skall bara köpa ett överlack och lacka på innan dom är färdiga att använda.


Städ! *wohoo*

Igår spenderades första tiden efter att jag gått upp med att städa skåp i köket; hur ofta händer det??? En gång om året max hehe..
Fint blev det iaf, lägger upp en bild på skafferiet som innan knappt gick att stänga.

     
Mittenbilden är på "frukosthyllan"  och till vänster är "bakhyllan" ;)



Längtar!

Vet att det är jättejättejätte DUMT att längta tills september, efterssom det börjar bli kallt då och jag gillar verkligen inte när det är kallt men jag vill ju se den NU!!!


Hmmm...

Va ett tag sen nu men jag lever än ;) Jag har inte slutat blogga bara tröttnat lite på bloggen men jag tror att det beror på hur den ser ut...har ju varit såhär ett tag nu.
Iaf, inte mycket har hänt här, inget alls faktiskt förutom att jag har dragit ner rejälält på WOW-spelandet i några dar, blev så sur på folk. Sjukt hur mycket jag fått gjort iaf. I helgen satt jag och fick pluggat MASSOR! Sjukt....


Nu sitter jag och kollar på några gamla avsnitt Vänner som går på TV. Har dragit en sladd till soffan så att jag kan sitta här med den lilla datorn vilket är grymt skönt. Försöker plugga lite imellanåt sammtidigt vilket brukar funka jättebra men just nu har jag andra tankar som flyger runt. Vill försöka leta upp alla pärlor och stuff jag köpte i japan till naglar så jag kan fixa ett set sommarnaglar :D Har dock ingen aning om vart dom kan vara men men..

Flumminlägg men det ÄR ett inlägg iaf ! :D

kram kram på er!

RSS 2.0